fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

VET BEVRIEZEN – Reken af met ongewenste vetcellen

Krijg een strak en slank lichaam met 1 of 3 cryolipolyse sessies voor 1 of 2 of 3 zones naar keuze. Na een Cryolipolyse behandeling worden behandelde vetcellen op volledig veilige en effectieve methode afgebroken. Laat je natuurlijke schoonheid weer stralen bij Go NKD Amsterdam. De vertrouwde expert in cosmetische behandelingen.

Onze methodes zijn gebaseerd op bewezen resultaten en grondig wetenschappelijk onderzoek, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat.

Cryolipolyse

Tot 15 december 2023 een speciale kerstactie: 1 sessie onder- en bovenbuik samen voor €125,-. Dit zijn normaal 2 zones voor € 300,-. 

PRIJZEN

Losse behandeling: € 175,-
Per zone.

Behandelkuur per zone NU: € 399,-(in plaats van € 525,-)
Beste resultaat krijg je bij 1 zone – 3 behandelingen

Behandelkuur 2 zones NU voor : € 599,- (in plaats van €1050,-)
Behandel 2 zones per behandeling en profiteer maximaal voor de feestdagen.

  • Wij raden aan om de prijzen ook bij andere locaties na te gaan. Meestal rekent men per plaatsing/kop. Het behandelen van je love handles bestaat dan uit 2 plaatsingen en 2 x de genoemde prijs. Go NKD noemt dit 1 zone met 1 vaste prijs, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.  
  • Prijs 3 behandelingen love handles bij andere locaties loopt uiteen van € 799 tot  €1500. Bij Go NKD nu €399,- in plaats van € 525,-. Waarom? We willen graag dat al onze klanten van deze geweldige behandeling kunnen genieten. 

Prijzen Cryolipolyse per zone (Duo behandeling: 10% korting als je met 2 personen tegelijkertijd (vriendin/partner) komt.)

 

Onderbuik €175,-
Bovenbuik €175,-
BH uitstulpingen €175,-
Love handles €175,-
Kin €175,-
Billen €175,-
Banana rolls €175,-
Dijen binnenzijde €175,-
Dijen buitenzijde €175,-
Knieën €175,-
Bovenarmen €175,-
Rug €175,-
Borsten alleen bij mannen. €175,-

Plaatselijk afslanken door vet bevriezen.

Go NKD Amsterdam heeft na lang onderzoek de “Rolls-Royce” onder de afslankmachines aangeschaft. Je kunt met deze innovatieve machine op veilig wijze een vetreductie van 20% per behandeling bereiken, zonder operatie, speciaal dieet of intensief sporten. Ook fanatieke sporters, die hoe hard ze ook trainen, vet op bepaalde probleemzones blijven houden, kunnen wij behandelen.

Dit klinkt te simpel, dat je het haast niet kan geloven toch?

Begrijpelijk, want dat dachten wij ook. Alleen als je ons langer kent, dan weet je dat wij niet zo maar iets aanbieden en dat we het nog betaalbaar maken ook. 

Hoe werkt deze behandeling?

Deze behandeling wordt ook wel Cryolipolyse genoemd. Bij een cryolipolyse behandeling worden je onderhuidse vetcellen gedurende 60 minuten vacuüm gezogen en gekoeld tot een temperatuur van -9°C. Dit zorgt dat de hardnekkige vetcellen onder de huid gaan kristalliseren en je lichaam deze op natuurlijke wijze kan afvoeren.

Weg = Weg

Het goede nieuws is…de vetcellen die verwijderd zijn, nooit meer terug komen. Weg is echt weg. De behandeling is niet-chirurgisch, dus zonder operatie en vraagt ook geen hersteltijd. Je kunt tijdens de behandeling gewoon werken of juist ontspannen door het kijken van een film of genieten van een andere behandeling zoals bijvoorbeeld een Express Facial. Ideaal als lunchpauze behandeling of als je over weinig tijd beschikt. 

Met onze “Body-Wizard Duo” beschikken we over 4 behandelkoppen (andere machines maximaal 2). Je kunt zo gemakkelijk meerdere zones tegelijk behandelen of samen met een vriendin of partner genieten van een 10% vriendenkorting door samen te komen.

Say bye to your love handles!

Wat kan ik behandelen? Wij zeggen “if you can sqeeze it…we can freeze it”. Denk aan alles wat je tussen je vingers kan vastpakken vanaf je kin tot aan je knie. Je love handles, hardnekkig vet onder en boven je navel, dat randje boven je bh of bij je oksels, bovenarmen die mee bewegen als je iemand uitzwaait. En dat niet alleen, het werkt ook verbluffend bij een onderkin of knie. De koude temperaturen zorgen niet alleen voor vernietiging van onderhuidse vetcellen, maar ook voor versteviging en verbetering van je huid.

Hoe ziet een cryolipolyse behandeling eruit?

1 Gratis intake

Bij Go NKD in Amsterdam start je altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en of de behandeling realiseerbaar is. Vervolgens nemen we een gezondheidsvragenlijst door en de contra-indicaties, omdat we ten alle tijden de behandeling veilig zullen uitvoeren. Daaruit volgt een persoonlijk advies, inzicht in kosten en wat mogelijk is.

2 De voorbereiding

Bij de start van je Cryolipolyse behandeling maken we eerst 360 graden foto’s van de te behandelen zone(s). Deze worden vertrouwelijk opgeslagen. Ook meten wij je gewicht en wordt de te behandelen zone)s) afgetekend.

3 Het koelproces

Om je huid te beschermen wordt er een gelpad aangebracht, zodat de onderhuidse vetlaag met een vacuüm-kop kan worden opgezogen. De eerste 3 minuten verwarmen we deze tot 40 graden Celsius. Vervolgens wordt de huid gekoeld naar -9 graden gedurende 60 minuten. De behandeling is niet pijnlijk, maar tijdens het vacuüm trekken, kun je een paar minuten een trekkerig gevoel ervaren. Dit gevoel verdwijnt snel, zodra de huid is afgekoeld.

4 Na de behandeling

Als de behandeling voorbij is, wordt de applicator van je huid verwijderd en masseren we direct de behandelde plek voor 2 minuten met onze Cosbeau Slimming serum. Vervolgens blijf je nog enkele minuten liggen zodat het gekoelde gebied weer kan opwarmen. Er wordt daarna een controle afspraak ingepland en ontvang je de laatste In & Outs.

*Tips na je behandeling*

Je kunt gelijk je dagelijkse activiteiten hervatten, maar raden voor 24 uur intensief sporten af. Om de vetcellen zo goed mogelijk af te voeren is het belangrijk om dagelijks 1,5 water te drinken. Ook raden we de Cosbeau Slimming Serum aan, dat speciaal voor deze behandeling is ontwikkeld en vetafdrijvend en huidverstevigend werkt. Het slimming serum verhoogt zichtbaar het resultaat en kan ook op niet behandelde zones gebruikt worden. Ons advies is om deze gedurende de gehele behandelcyclus deze te gebruiken. Slimming prijs € 54,-.

Het is geen moeten, maar de afbraak van de vetcellen, lijkt nog sneller te gaan, als je zweet tijdens het bewegen of sporten en/of een waistrainer gebruikt.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?

De afbraak van vetcellen gaat zo’n 2 tot 3 maanden na je behandeling door. Je zult na 5 tot 8 weken al goed resultaat zien, maar het meeste effect zie je tussen 2 en 4 maanden. Tussen opeenvolgende behandelingen zit gemiddeld 8-12 weken en het beste resultaat zie je na 3 behandelingen.  

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Bij een cryolipolyse behandeling verminder je daadwerkelijk het aantal vetcellen, die niet meer terug groeien. Per behandeling wordt gemiddeld een vet reductie van 20% bereikt.  

Voor wie is cryolipolyse?

Cryolipolyse is geschikt voor zowel mannen als vrouwen boven de 19 jaar. Er zijn echter uitzonderingen, zo is cryolipolyse niet geschikt voor zwangere vrouwen en werken wij alleen tot een BMI van 30-32. Wil je checken wat jou BMI is? Druk dan op deze link.

Andere contra indicaties zijn: leverproblemen (overmatig vet en alcohol gebruik), oncologisch huidaandoeningen, huidontstekingen, tumoren, trombose, zware diabetes, bloedverdunning, hartproblemen, lies of navelbreuk, griep, koude allergie (syndroom van reynaud).  

Bij het maken van een afspraak is het noodzakelijk om vooraf eventuele medicatie door te geven. Evenals tussentijdse veranderingen (kuren-antibiotica).

Voordelen vet bevriezen bij Go NKD

Beschikken over Body-Wizard Duo met Peltier koeling (alleen bij gerespecteerde klinieken)

Met 4 behandelkoppen (normaal 2) kunnen we meerdere zones tegelijk behandelen of duo

Door vet bevriezen kun je hardnekkig vet behandelen, die je middels sport of dieet niet weg krijgt

Snel zichtbaar resultaat en tot 20% vet reductie per behandeling van kin tot knie

Naast vetverlies ook huidverbetering en -versteviging

Behandelingen zijn medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd

Met kuur van 3 behandelingen al een fantastisch zichtbaar resultaat

Geen hersteltijd of apart dieet

En allerbelangrijkste…het vet blijft weg

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, hierop wordt een applicator geplaatst deze zuigt vacüüm. Tijdens de behandeling kan je een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin koud aanvoelen, maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, Netflixen, internetten of een dutje doen.

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam de afgestorven cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Tijdens de intake wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en aangegeven hoeveel tijd elke sessie zal duren. In slechts 1 uur kunnen er tot maximaal 4 plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.

De Cryolipolyse/ Cool sculpting behandeling kan worden ingezet voor de Buik, Kin, Knie, Love handles, Banana roll, Billen, Bovenbenen, Binnen- en buitendijen, Bovenarmen (kipfilets), BH uitstulpingen, Rug en Borsten (mannen).

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt je overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken.

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Het cryolipolyseproces is ontwikkeld door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze vetcellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Neem contact met ons op

Benieuwd, wat wij voor jou kunnen doen? Vraag gerust om meer informatie. Je kunt gebruik maken van onderstaand contact formulier of online een intake gesprek inplannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.