fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

Cursus Brazilian wax voor vrouwen

Wil jij ook leren hoe je op professionele wijze een Brazilian Wax voor dames kunt uitvoeren? Volg dan een cursus Brazilian Wax voor Vrouwen. Deze Cursus is bedoeld om de volledige schaamstreek inclusief bilnaad van een vrouw te leren harsen met Hard wax en spatel techniek.

Tijdens de training

Je leert onder andere de specifieke houdingen die een klant het beste kan aannemen, het bepalen van de haargroei richting en de gevoeligheden. Plus waar de gebruikte materialen voor zijn bedoeld en welke producten we aanraden na jarenlang verschillende producten te hebben getest. En het belangrijkste: je leert de beste tips and tricks van Go NKD.

De training start met theorie, gevolgd door het oefenen op je mee genomen model. Het betreft een prive training door Melanie (de eigenaresse van Go NKD). Melanie werkt al minstens 15 jaar als trainer, is geduldig en leert je vooral de beste basis techniek, zodat je zelf aan de slag kan gaan.

Het is ook mogelijk om een refresher training aan te vragen.

Trainingsdatum: in overleg. start tijd is 9.00 uur of 13.00 uur
Locatie: Amsterdam (Salon Go NKD, Kinkerstraat 62a)
Overige: eigen model meebrengen, die dan ten minste 10 dgn niet geschoren heeft.
Kosten: € 400- incl. BTW, inclusief certificaat. De training duurt ca. 4 uur.

Wil je meer informatie over de cursus Brazilian Wax voor vrouwen? Email naar: info@gonkd.nl of ​bel: 020-3315992.

Wat anderen zeggen

Ik heb de Cursus Brazilian Wax bij Go NKD gevolgd. Het was superleuk, gezellig en leerzaam. Heb een hoop opgestoken. Ben zo ontzettend blij dat ik deze cursus bij jullie gevolgd heb.

Jes

​Nadat ik eerst een cursus ergens anders had gevolgd, opnieuw een opfriscursus Brazilian wax bij Go NKD gedaan. Nu kan ik pas echt aan de slag. Alle tips waren zeer welkom en noodzakelijk om mijn klanten een professionele brazilian wax behandeling te geven. Bedankt. Janet

Janet

Het was moeilijker dan ik had gedacht, maar Melanie nam echt de tijd om alles uit te leggen. Een professional die haar kennis graag deelt.

Anoniem