fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

Cursus vrouwen harsen Brazilian en lichaam

De Opleiding Vrouwen Harsen is bedoeld om je leren het hele vrouwenlichaam te harsen. Deze opleiding bestaat uit twee dagdelen van elk 4 uur. Het 1e dagdeel bestaat uit de basis training Brazilian Wax voor Vrouwen, waarin je alles leert over de Brazilian bij vrouwen. Een week later vindt het 2e dagdeel plaats, dat bestaat uit: harsen benen, armen, bikinilijn, oksels en bovenlip. De belangrijkste kenmerken van de andere lichaamsdelen worden uitgelegd. 

Tijdens de training

Tijdens deze opleiding komt in principe het hele lichaam aan bod, afhankelijk van wat je mag harsen op het lichaam van je model. Het dient dan aanbeveling om een model te hebben waarbij je meerdere lichaamsdelen mag ontharen.

Je leert tijdens deze opleiding ontharen op diverse manieren met verschillende soorten hars, zoals Harsrollers, Warme hars met spatels en strip en Filmhars. Ook wordt je uitgelegd waar de gebruikte materialen voor zijn bedoeld. Plus het belangrijkste alle tips and tricks van Go NKD.

Het betreft een prive training door Melanie (de eigenaresse van Go NKD). Melanie werkt al minstens 15 jaar als trainer, is geduldig en leert je vooral de beste basis techniek, zodat je zelf aan de slag kan gaan.  Waxen kan iedereen leren, maar echt goed leren waxen is iets anders.

Een refresher training is ook mogelijk, of als je specifieke elementen wilt verbeteren.

Trainingsdatum: in overleg (start om 9.00 of 13.00 uur)
Locatie: Amsterdam (salon Go NKD)
Overige: eigen model meebrengen, die ten minste 10 dgn niet heeft geschoren. 
Kosten: € 650- incl. BTW, plus certificaat. De training duurt in totaal ca. 8 uur.