fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

Wax salon in Amsterdam

Ben je het beu om elke dag je benen, oksels, schaamstreek of bikinilijn te scheren? Wil je af van de huidirritatie en ruwe stoppels die jouw scheermes veroorzaken? Waxen is vandaag de dag de meest populaire methode van ontharen. Go NKD verricht als drukbezochte wax salon in Amsterdam allerlei waxbehandelingen, van bikini wax en body wax tot combinaties van verschillende te ontharen lichaamsdelen. Je geniet wekenlang van een zachte en gladde huid, omdat de haartjes met wortel en al worden verwijderd.  Ga voor het gemak van waxen. Maak een afspraak en gun jezelf een mooie en soepele huid.

Wax salon Amsterdam

Enige ontharingsmethode met direct en langer aanhoudend resultaat

Waxen is de Engelse benaming voor harsen. Het is de enige ontharingsmethode waar direct en langer aanhoudend resultaat wordt bereikt. Bij scheren of het gebruik van ontharingscrème of hars-strips blijven de haarwortels zitten. Een scheermesje snijdt de haren bot af, waarna de haren sneller, dikker en stugger terugkomen. Een waxbehandeling zorgt ervoor dat je lichaamshaar langer wegblijft, omdat de haren inclusief de wortel uit het haarzakje worden getrokken. Hierdoor groeien de haartjes veel dunner terug en krijg je ter plaatse (door de verwijderde dode huidcellen) een zachtere huid.

De haren blijven na een behandeling in onze wax salon in Amsterdam ongeveer 3 tot 5 weken weg, zodat je wekenlang verlost bent van ongewenst haar. Als je je tot nu toe altijd geschoren hebt, zijn je haartjes na je eerste waxbehandeling nog zeer actief en groeien ze snel en onregelmatig. Na een tweede harsbehandeling voelt je huid al gladder aan en na een derde keer waxen gaan de haren meer gelijkmatig groeien en blijf je langer haarvrij.

Wax salon in Amsterdam onthaart zowel met warme hars als filmhars

Go NKD gebruikt als wax salon in Amsterdam twee verschillende typen hars: warme hars en filmhars. Warme hars – ook wel soft wax of striphars genoemd – wordt op de huid aangebracht, waarna met een strip zowel de haren als de op de huid gehechte hars wordt verwijderd. Striphars wordt veelal gebruikt voor het ontharen van grote lichaamsoppervlakten, zoals de benen, armen, rug, borst, buik en billen.

Filmhars staat ook bekend als hard wax. Filmhars hardt snel uit en hecht zich aan de haren en niet aan de huid. Bij deze harsmethode komen geen strips te pas. Hard wax is zeer geschikt voor het ontharen van gevoelige lichaamsdelen, zoals de oksels, bikinilijn, schaamstreek en gezicht. Ons gekwalificeerde en ervaren team van beautyspecialisten geeft je graag advies welke waxmethode voor welke behandeling het beste is.

Brazilian wax voor vrouwen en boyzilian wax voor mannen

Dé wax salon in Amsterdam voert dagelijks harsbehandelingen uit bij vrouwen én mannen. Sporters als wielrenners, skeeleraars en zwemmers waxen hun benen. Hetzij om infecties en ontstekingen tijdens valpartijen met wondjes te voorkomen, dan wel om minder weerstand in het water te hebben en zich sneller en soepeler te kunnen voortbewegen. Mannen kiezen er ook steeds vaker voor om hun gehele schaamstreek te ontharen. Ook wel boyzilian wax genoemd. De huid down-under wordt vakkundig kaal en glad gemaakt.

Bij vrouwen is de Brazilian wax populair, waarbij het haar van de schaamstreek (inclusief venusheuvel en bilnaad) geheel of gedeeltelijk wordt verwijderd. Desgewenst wordt een streepje of driehoekje overgelaten. Bij Go NKD is ook een Brazilian student of bikini-behandeling mogelijk. Alle haren buiten je bikini en ondergoed worden gewaxt, zowel aan de zijkanten als bovenaan. Een andere mogelijkheid is The in between behandeling, waarbij het haar aan de voorzijde en bilnaad wordt gewaxt. Het haar op de gevoelige schaamlippen blijft zitten. Bi een herhalingsbehandeling binnen 5 weken krijg je een speciale Brazilian Maintenance korting.

Minimaal 10 tot 12 dagen niet scheren vóór de waxbehandeling

Wil je voor het eerst een waxbehandeling in onze wax salon in Amsterdam ondergaan? Zorg ervoor dat je de haren in het behandelgebied minimaal 10 tot 12 dagen voor het waxen niet scheert of met ontharingscrème verwijdert. Dit geeft de garantie dat er voldoende haar is om te harsen. Bij een kortere voorbereidingstijd is het resultaat van een zachte en gladde huid vanwege de aanwezige kleine, harde haartjes minder én gevoeliger.

Als je voor de eerste keer een Brazilian wax bij Go NKD wilt uitproberen (Brazilian first time), nemen wij uitgebreid de tijd om je op je gemak te stellen en alles goed uit te leggen. Goed ontspannen en goed uitademen tijdens het daadwerkelijke harsen helpt al goed om de pijnsensatie te minimaliseren. Mocht je er toch een beetje tegenop zien, is het toegestaan om een uur voor je afspraak een pijnstiller in te nemen.

Boek een harsbehandeling in hygiënische wax salon in Amsterdam

Een waxbehandeling in onze wax salon in Amsterdam is niet pijnloos, maar voor de meesten valt het achteraf erg mee. Go NKD werkt uiterst hygiënisch. Alles wat jou aanraakt, is schoon. Waxen is ook mogelijk tijdens een zwangerschap of menstruatie. Je dient er alleen rekening mee te houden dat de behandeling dan wat gevoeliger kan zijn. De beautyspecialisten van Go NKD waxen ook minderjarigen, waar wél toestemming van de ouders of verzorgers voor nodig is. Meer weten of gelijk een waxbehandeling boeken? Bel (020 – 331 59 92), e-mail (booking@gonkd.nl) of verzend het ingevulde online contactformulier.

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Nog een keer de belangrijkste vragen van onze klanten uitgeschreven.

Waxen is de enige ontharingsmethode waarbij je direct resultaat bereikt. Een heerlijk zachte, soepele huid. De haren blijven zo’n 3 tot 5 weken weg, waardoor je weken achter elkaar verlost bent van ongewenst haar. De haren komen ook zachter en vaak minder terug.

Er is geen verschil. Harsen is de Nederlandse term voor het verwijderen van haren met behulp van hars en Waxing is de Engelse term voor precies hetzelfde!

* Warme hars, ook bekend als Soft Wax of Striphars. Deze hars hecht aan de huid en wordt verwijderd met een strip. Wij gebruiken deze hars voor grote oppervlakten zoals benen, armen, rug, borst, buik en billen.
* Filmhars, ook bekend als Hard Wax. Deze hardt vanzelf uit en heeft geen strip nodig voor het verwijderen. Deze hecht niet aan de huid en is zeer geschikt voor de gevoelige lichaamsdelen, zoals je oksels, bikini, schaamstreek en gezicht.

Bij zwangerschap kun je gewoon (doorgaan met) waxen. Bij de meeste dames voelt het harsen wel wat pijnlijker aan. Het voordeel is meestal wel, dat tijdens de zwangerschap de haartjes langzamer groeien.

Dat is geen probleem, zolang je een tampon/OB gebruikt. Ook als het de laatste dag van je periode is. Hou er rekening mee dat het harsen net voor je periode gevoeliger kan zijn.

De huid kan vooral de eerste keer reageren met roodheid, wat bultjes of kleine puistjes. Vaak is dit meteen na de behandeling te zien. Dit is een huid reactie, die met een paar dagen weer weg is. Je zult zien, dat als je een 2e keer (of vaker) waxt, dat de huid het waxen herkent en de reactie al veel minder is.  Het harsen van de schaamstreek (Brazilian Wax) kan in een enkel geval wat langdurige roodheid geven. In de meeste gevallen is alles binnen een uur gekalmeerd en weer normaal van kleur en gevoel.

Ja, dat is mogelijk. Onder de 18 jaar moet je wel toestemming hebben van je ouders/verzorgers.

©2019 - GONKD Amsterdam