fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

Liever geen stoppeltjes meer down-under? Dan is het tijd om je scheermes en ontharingscrème vaarwel te zeggen. Ga voor het gemak van een Brazilian wax. Wekenlang een haarvrije, zachte en gladde huid. Je haren groeien bovendien zachter terug. Zo heb je nooit meer last van die vervelende stoppels!

waxing wax

Bikini wax*

Bikini €22,-
The in Between €32,-
Brazilian Student €32,-
Brazilian Maintenance €32,-
The Brazilian €38,-
Brazilian First Time €40,-

*Ben je een Wax Virgin?  Scheer of verwijder je haar dan niet voor tenminste 10 -12 dagen, zodat we voldoende haar hebben om te waxen. 7 dagen, geeft geen goed resultaat. 

Body wax 

Navel line €7,-
Armpits €15,-
Lower legs incl. knees €22,-
Upper legs incl. knees €25,-
Back side upperlegs €12,-
Full legs €39,-
Buttocks strip incl €22,-
Lower arms €17,-
Full arms €25,-
Belly or Lower back €15,-

Combinaties

Brazilian Maintenance & Armpit €42,-
Brazilian Student & Armpit €42,-
Brazilian & Armpit €47,-
Brazilian & Upperlip wax €44,-
Brazilian & Navel line €42,-
Brazilian & lower part Buttock €44,-
Brazilian & Full legs €69,-
Brazilian & Armpit & Full legs €77,-
Full body (Everything except face) €140,-

TYPE BIKINI WAX

Bikini of brazilian wax worden vaak door elkaar gehaald. Hieronder de verschillende type bikini wax uitgelegd.

1 BIKINI

Bij onze bikini behandeling, wordt alles buiten je ondergoed/bikini verwijderd. Aan de zijkanten en bovenop. Je kunt zelfs je ondergoed aanhouden als je dat liever wilt. Wij gebruiken dan een tissue om je ondergoed opzij te schuiven en te beschermen.

2 THE IN BETWEEN

Dit is nog net geen Brazilian. Hierbij wordt het haar aan de voorzijde en bilnaad naar wens verwijderd, alleen het haar op de schaamlippen niet. Dit kan namelijk wat gevoeliger zijn en zo maak jezelf net iets gemakkelijker.

3 THE BRAZILIAN

Strip, triangel of totally smooth. Bij een Brazilian wordt het haar bij de bikinilijn en venusheuvel verwijderd, maar ook dat van je intieme delen en bilnaad. Desgewenst wordt een streepje of driehoekje overgelaten.

4 BRAZILIAN STUDENT (mon-fri from 12 – 4 pm)

Bij onze bikini behandeling, wordt alles buiten je ondergoed/bikini verwijderd. Aan de zijkanten en bovenop. Je kunt zelfs je ondergoed aanhouden als je dat liever wilt. Wij gebruiken dan een tissue om je ondergoed opzij te schuiven en te beschermen.

5 BRAZILIAN MAINTENANCE

Return within 5 weeks. Go NKD klanten die binnen 5 weken hun Brazilian wax herhalen, ontvangen een extra loyalty korting op ons normale tarief.

6 BRAZILIAN FIRST TIME

Wil je graag voor de eerste keer een Brazilian wax uitproberen. Bij de First Time nemen wij uitgebreider de tijd, zo kunnen we je nog meer op je gemak stellen en alles uitleggen.

Let it grow

Voor een optimaal resultaat van een wax moet je voorafgaand aan je afspraak je scheermes en andere martelwerktuigen links laten liggen. Hoe lang? Ten minste 10 dagen. Kom je eerder, dan blijven er vaak nog kleine haartjes zitten en is de behandeling gevoeliger. Kun je nog iets langer wachten? Ga dan uit van 14 dagen, dat is perfect.

Ontspan

Het is beter om niet op vervelende verhalen te googelen. Dan maak je het voor jezelf veel spannender dan het is. 90% van onze klanten, loopt met een grote glimlach van opluchting weer naar buiten. Grote kans, dat jij daar ook bij hoort. Dus ontspan en denk alvast aan de zijdezachte huid, die jij erna voor terug krijgt.

Do’s

Adem in, adem uit

Helemaal prettig is een (eerste) wax natuurlijk niet – Wel kun je de pijn minimaliseren, met als belangrijkste wapen je ademhaling.”Adem uit op het moment dat de wax weggehaald wordt. Dan ontspan je – en dat vermindert de pijn. Daarnaast bieden wij je een stressbal aan om in te knijpen en voeren een gezellig gesprek. Vertel een verhaal, dan ben je afgeleid. Als je iets gaat lezen of bewust wacht op het moment suprème, voel je de pijn. Als je het tóch een prettig idee vindt om een pijnstiller te slikken, kun je dat een uur voor je afspraak doen.”

Comfy is het codewoord

Synthetisch of kanten ondergoed aantrekken naar je afspraak? Beter niet, als je bedenkt hoe gevoelig je huid down there is na een wax. Juist, ademend en comfortabel ondergoed is key. “Ga voor katoenen ondergoed en een loszittende broek. Dat is altijd goed.”

Vertel het ons

Vertel onze wax specialist wanneer je allergisch bent voor colofonium (hars, rosin), ook wel bruine pleister allergie genoemd, of wanneer je de volgende medicijnen gebruikt, want dat kun je beter niet waxen: Antibiotica – Accutane – Retin – Renova – Differin.

Dont’s

Even bijkleuren

Laat het deel dat je wilt waxen, niet in de zon of onder de zonnebank, zo’n 24 uur voor- en na je behandeling.

Zorgen over naaktheid

Onze kleine team specialisten voert namelijk elke week tientallen Brazilians uit en letten alleen op de haartjes. We proberen je daarnaast vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je weer weggaat je op je gemak te stellen. So..no worries.

Lotions

Smeer het deel dat je wilt waxen niet in met een bodylotion of crème, want waxen gaat het beste op een droge huid.

Aftercare

Na je eerste wax behandeling

Als je je altijd geschoren hebt, zijn je haartjes heel erg actief. Ze groeien heel snel en onregelmatig. Dit maakt ook dat je eerste harsbehandeling na al dat scheren nooit een 100% glad resultaat zal opleveren. Sommige stoppels zijn net te kort om geharst te kunnen worden en net te lang om ze niet te voelen. Na een 2e harsbehandeling zul je merken (als je niet tussendoor geschoren hebt) dat je huid gladder aanvoelt dan na de 1e keer. Pas na een 3e keer harsen zullen de haren meer gelijk gaan groeien en blijf je langer haarvrij.

Wees lief voor je gewaxte huid

Wat TLC kan geen kwaad na afloop – “Het is verstandig om met sporten te wachten tot de volgende dag – door zweet kan de huid geïrriteerd raken. Wacht daarnaast 24 uur met zonnen (zonnebank telt ook), vermijd bodylotions en zet de douche niet te warm.” Kortom: laat de huid een dagje met rust.

Gevoelige huid

Mocht je huid na het waxen toch gevoelig blijven of een reactie vertonen, dan is Aloë vera gel, of Sudo crème de beste keus. Sudo crème bevat Zinkoxide, wat de huid beschermt, verzacht en ondersteunt, maar zorg dat de huid nog kan ademen. Daarnaast kan je eventueel koelen met een icepack.

Voorkomen van ingegroeide haartjes

De haartjes worden steeds zachter na het waxen, waardoor het iets meer moeite kost om door de huid heen te groeien. Je helpt de haartjes, door de dode huidcellen regelmatig weg te scrubben. Begin hier mee na 1 week en herhaal elke 5 dagen. Zo blijft je huid super smooth.

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Nog een keer de belangrijkste vragen van onze klanten uitgeschreven.

Waxen is de enige ontharingsmethode waarbij je direct resultaat bereikt. Een heerlijk zachte, soepele huid. De haren blijven zo’n 3 tot 5 weken weg, waardoor je weken achter elkaar verlost bent van ongewenst haar. De haren komen ook zachter en vaak minder terug.

Er is geen verschil. Harsen is de Nederlandse term voor het verwijderen van haren met behulp van hars en Waxing is de Engelse term voor precies hetzelfde!

* Warme hars, ook bekend als Soft Wax of Striphars. Deze hars hecht aan de huid en wordt verwijderd met een strip. Wij gebruiken deze hars voor grote oppervlakten zoals benen, armen, rug, borst, buik en billen.
* Filmhars, ook bekend als Hard Wax. Deze hardt vanzelf uit en heeft geen strip nodig voor het verwijderen. Deze hecht niet aan de huid en is zeer geschikt voor de gevoelige lichaamsdelen, zoals je oksels, bikini, schaamstreek en gezicht.

Bij zwangerschap kun je gewoon (doorgaan met) waxen. Bij de meeste dames voelt het harsen wel wat pijnlijker aan. Het voordeel is meestal wel, dat tijdens de zwangerschap de haartjes langzamer groeien.

Dat is geen probleem, zolang je een tampon/OB gebruikt. Ook als het de laatste dag van je periode is. Hou er rekening mee dat het harsen net voor je periode gevoeliger kan zijn.

De huid kan vooral de eerste keer reageren met roodheid, wat bultjes of kleine puistjes. Vaak is dit meteen na de behandeling te zien. Dit is een huid reactie, die met een paar dagen weer weg is. Je zult zien, dat als je een 2e keer (of vaker) waxt, dat de huid het waxen herkent en de reactie al veel minder is.  Het harsen van de schaamstreek (Brazilian Wax) kan in een enkel geval wat langdurige roodheid geven. In de meeste gevallen is alles binnen een uur gekalmeerd en weer normaal van kleur en gevoel.

Ja, dat is mogelijk. Onder de 18 jaar moet je wel toestemming hebben van je ouders/verzorgers.

©2019 - GONKD Amsterdam