fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

Wenkbrauwen epileren in Amsterdam

Wil je strakke wenkbrauwen, waarbij ook de allerkleinste wenkbrauwhaartjes en donshaartjes met wortel en al worden verwijderd? Laat je wenkbrauwen epileren in Amsterdam bij Go NKD door middel van threaden. Bij deze eeuwenoude Oosterse techniek in een modern jasje wordt een dunne draad gebruikt voor het ontharen van de wenkbrauwen en eventueel de rest van je gezicht. Threaden is een mildere ontharingstechniek dan waxen. De wenkbrauwharen worden door een draaiende beweging van het dunne garen meegenomen, zonder dat er hars of wax aan te pas komt. Het resultaat is perfect gevormde wenkbrauwen en een mooie, sprekende oogopslag.

Wenkbrauwen epileren Amsterdam

Strakke wenkbrauwen door threaden

Wenkbrauwen vormen het kader van je gezicht. Ze bepalen, net als jouw ogen, de uitdrukking van jouw gezicht. Het deskundige en ervaren team van Go NKD garandeert met wenkbrauwen epileren in Amsterdam dat je mooie, strakke wenkbrauwen krijgt. Bij de techniek van threaden worden de haren niet één voor één verwijderd, zoals bij epileren met pincet het geval is.

Eerst wordt de huid ontsmet en de ideale vorm van de wenkbrauw bepaald. Het ontharen van je wenkbrauwen en eventueel je bovenlip en de rest van je gezicht gebeurt met een dun stukje touw, dat in elkaar gedraaid over het huidoppervlak wordt gerold. Op deze wijze worden de ongewenste haren op zorgvuldige en adequate wijze vanaf de wortel verwijderd.  Zelfs de kleinste donshaartjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Wenkbrauwen epileren in Amsterdam snel, veilig en effectief

Threaden gaat als ontharingsbehandeling veel sneller dan het epileren van wenkbrauwharen met een pincet. De haartjes hoeven niet iets uit te groeien en zichtbaar te zijn om ze te kunnen verwijderen. De kans op huidirritatie is minimaal, omdat er bij threaden geen chemicaliën aan te pas komen of warmte wordt gebruikt. Er treedt hierdoor slechts incidenteel een allergische reactie op.

Deze vorm van wenkbrauwen epileren aan de hand van een dun touwtje met een antibacterieel laagje is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Als je zorgt dat je huid vóór de behandeling schoon is, heb je de kleinste kans op bultjes en puistjes. Gebruik na het threaden geen make-up op de behandelde plekken, om huidirritatie te voorkomen.

Vier tot zes weken plezier van wenkbrauwen ontharen

Van wenkbrauwen epileren in Amsterdam met threaden heb je gemiddeld vier tot zes weken plezier. Threaden brengt je wenkbrauwen beter in vorm, nieuwe haartjes blijven langer weg en het zorgt ervoor dat haartjes dunner en minder stug groeien. Het is verstandig om deze vorm van epileren niet zelf uit te voeren, maar over te laten aan een specialist. Go NKD biedt de snelste, zorgvuldigste en minst pijnlijke manier van wenkbrauwen ontharen.

Volledig verzorgd dankzij wenkbrauw combi-korting

Go NKD heeft voor nieuwe en bestaande klanten speciale deals om compleet verzorgd voor de dag te komen, zoals de wenkbrauw combi-korting. Hierbij kun je voordelig je wenkbrauwen later bijwerken of re-shapen door threaden of waxen. Tegen een geringe meerprijs worden naast het wenkbrauwen epileren in Amsterdam je wenkbrauwen ook geverfd of met brow henna behandeld en je bovenlip onthaard. Reserveer direct jouw behandeling op maat.

©2019 - GONKD Amsterdam