fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

Wenkbrauwen verven in Amsterdam

Heb je van nature geen volle wenkbrauwen of weelderige wimpers die je ogen sprekend en verleidelijk maken? Het laten verven van je wenkbrauwen en wimpers is een uitstekende manier om deze langer en voller te doen lijken. Voor wenkbrauwen verven in Amsterdam ga je naar Go NKD, dat als erkende beautysalon gespecialiseerd is in verschillende behandelingen op het gebied van waxen, brows en facials. Je hoeft hierna niet meer dagelijks met mascara aan de slag. Binnen korte tijd heb je een mooie, sprekende uitstraling. Bovendien hoef je met geverfde wenkbrauwen en wimpers niet bang te zijn voor uitlopen. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Wenkbrauwen verven Amsterdam

Geverfde wenkbrauwen ogen voller en mooier

De ogen en wenkbrauwen zijn in hoge mate bepalend voor de uitdrukking en uitstraling van je gezicht. Met verven worden je aanwezige wenkbrauwharen veel zichtbaarder. Als lichte haartjes van een kleur worden voorzien, ogen jouw wenkbrauwen voller en mooier. Jouw ogen worden meer geaccentueerd. Laat je wenkbrauwen verven in Amsterdam in de kleur lichtbruin, donkerbruin, grijs of zwart. Of een speciale mengkleur die precies bij je past. Vaak wordt gekozen voor één tintje donkerder dan je eigen wenkbrauwkleur en één tintje lichter dan je haarkleur. Onze ervaren, gecertificeerde styliste kan je deskundig informeren en adviseren over wat voor jou de beste optie is.

Effect wenkbrauwen verven in Amsterdam circa 3 weken zichtbaar

Wenkbrauwen verven in Amsterdam bij Go NKD is een slimme en effectieve oplossing om binnen 20 minuten je brows meer kleur en invulling te geven, met een vollere, natuurlijke uitstraling. Het effect van de wenkbrauwverf blijft circa 3 weken zichtbaar. Als je ervoor kiest om regelmatig je wenkbrauwen en/of wimpers te laten verven, blijft het resultaat van deze beautybehandeling langer zichtbaar. Velen laten het verven van hun wenkbrauwen iedere maand doen. De aangebrachte kleur vervaagt zeer geleidelijk, zodat je tussentijds absoluut geen vervaagde, minder mooi uitziende wenkbrauwen hebt.

Intensievere kleur wenkbrauwen met hennaverf

Go NKD biedt ook de mogelijkheid voor het verven van je wenkbrauwen met henna. Hierbij wordt de (donkerder) kleur zowel op de wenkbrauwen als op de huid met donshaartjes aangebracht. Met brow henna worden de gaatjes in je wenkbrauwen opgevuld, zodat vooral in de eerste drie dagen een intensiever kleureffect wordt bereikt en de wenkbrauwen nóg voller lijken. De uitstraling van je ogen en gezicht krijgt met wenkbrauwen verven in Amsterdam met hennaverf een boost.

Brow henna blijft ongeveer 7 dagen op de huid en 4 weken op de haartjes zichtbaar. Het is minder geschikt bij de eerste keer kleuren of als je gelijk na de beautybehandeling een belangrijke afspraak of event hebt. Het gebruik van henna is zeer doelmatig en werkzaam bij vrouwen en mannen waar normale wenkbrauwverf niet lang houdt, evenals voor als je micropigmentatie, grijze wenkbrauwen of permanente make-up hebt. Henna is een natuurlijk product. Het bevat geen zware metalen, ammoniak of waterstofperoxide. De verf is ook in verschillende kleuren op de wenkbrauwen aan te brengen, zoals lichtbruin, mediumbruin, donkerbruin of zwart.

Het verven van de wenkbrauwen is veilig en geschikt voor iedereen

Wenkbrauwen verven in Amsterdam bij Go NKD is geschikt voor iedereen, tenzij je allergisch bent voor de ingrediënten van de haarverf. Dit komt zeer weinig voor. Wil je vooraf zeker weten of je al dan niet allergisch bent voor de wenkbrauwwerf of hennaverf? Dan kun je in onze salon in Amsterdam een patchtest ondergaan. Een van onze beautyspecialisten brengt hierbij een beetje verf of henna aan op de binnenkant van je arm. Als er binnen 48 uur geen allergische reactie optreedt, kan de verf of brow henna veilig worden toegepast. Het verven van je wenkbrauwen is veilig en brengt geen schade toe. De semipermanente kleur is betrekkelijk zacht voor de haartjes.

Verven combineren met wenkbrauwen epileren in Amsterdam

Onze klanten laten het wenkbrauwen verven in Amsterdam meestal volgen door het epileren van de wenkbrauwen, die hierdoor de juiste verhouding en model krijgen. Na het threaden  hebben jouw wenkbrauwen een symmetrische, natuurlijke vorm en geniet je van een verzorgde uitstraling met een open blik. Go NKD heeft speciale deals om je wenkbrauwen bij te werken of te re-shapen met threaden of waxen en verven. Profiteer van onze wenkbrauw combi-korting en boek direct je behandeling in onze beautysalon.

©2019 - GONKD Amsterdam