fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

Speciale Actie: 5 + 1 gratis.
Bij elk pakket van 5 behandelingen, krijg je 1 behandeling gratis.  

HAARVRIJ DOOR HET LEVEN!
Heb je vaak last van ingegroeide haartjes en/of scheerirritaties?  
Dit is heel normaal. Je bent niet alleen. Na meer dan 65.000 behandelingen op het gebied van ontharen te hebben uitgevoerd, weten wij alles over ongewenste haartjesWij doen de niks anders dan dat. Alleen…waarom zou je nu nog moeilijk doen (harsen of threading), als het zo veel gemakkelijk kan?  

Definitief ontharen
Door definitief ontharen hoef je je niet meer druk hoeft te maken over
√ wondjes
√ vakanties
√ of onverwachte zomerse dag

Laseren is veilig en je bespaart geld, pijn en tijd.  

Tussen de behandelingen merk je meteen het verschil:
√ Je haartjes worden zachter
 Je hoeft tussendoor haast niet meer te scheren.
 Die donkere waas en onzuiverheden verminderen, doordat de haarzakjes worden vernietigd en er geen stoppels meer aan de oppervlakte komen.

Vanaf nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid met onze Medcos IPL/SHR High Energy laser. Een behandelkuur van gemiddeld 8 behandelingen geeft je het comfort, om in de toekomst niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. Het werkt sneller, comfortabeler en effectiever en is op termijn ook goedkoper.

Laser Hair Removal

Collage with photos of woman undergoing laser epilation procedure

Hoe werkt IPL/SHR laser ontharen?

Laser ontharing is een permanente methode om van ongewenste haargroe, door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien.

Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Voordat we gaan starten met de behandelingen,  nodigen we je uit voor een uitgebreid intakegesprek en gratis proefbehandeling. We raden aan om eerst de meest gestelde vragen door te lezen, voordat je een intake inplant.

Bikini IPL/Laser Eenmalig Pakket van 6
Bikinilijn €50,- €250,-
Bikini compleet (Brazilian) €80,- €400,-
Billen incl. bilnaad €80,- €400,-
Ontharen gezicht IPL/Laser Eenmalig Pakket 5+1 gratis
Bovenlip €30,- €150,-
Kin €30,- €150,-
Kaaklijn of bakkebaarden €40,- €200,-
Wangen €40,- €200,-
Hals €40,- €200,-
Gehele gezicht (excl. oren hals) €80,- €400,-
Pakket vrouwen IPL/Laser* Eenmalig Pakket 5+1 gratis 
Oksels + brazilian €100,- €500,-
Oksels + brazilian + onder- of

bovenbenen

€160,- €800,-
Oksels + Brazilian + gehele benen €200,- €1000,-
Lichaam vrouw/Laser Eenmalig Pakket 5 +1 gratis 
Oksels €40,- €200,-
Nek €40,- €200,-
Navel €30,- €150,-
Buik €50,- €250,-
Onder- of bovenarmen €60,- €300,-
Armen compleet €100,- €500,-
Onder- of bovenbenen €80,- €400,-
Benen compleet €140,- €700,-
Voeten plus tenen €40,- €200,-
Pakket man IPL/Laser Eenmalig Pakket 5 + 1 gratis
Borst of buik €90,- €400,-
Onder- of bovenrug €90,- €400,-
Schouders €70,- €350,-
Hele rug incl. schouder €150,- €700,-

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

De belangrijkste vragen van onze klanten uitgeschreven.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan/zal groeien. Aangezien de IPL/SHR behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt. Het IPL-SHR systeem heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende haar- en huidskleuren.

IPL-behandelingen zijn niet toepasbaar bij mensen met een negroïde huid (VI) of bij mensen met dons-of over-gangsbeharing en met blonde, grijze of rode beharing wegens het te lage pigment gehalte in de haren.

Bij een IPL behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 6-8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 à 2 onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Het is de bedoeling dat je 48 tot 24 uur van te voren het behandelde gebied gaat scheren. En een paar dagen voor de behandeling niet volop in de zon gaat zitten.

De duur van de behandeling is afhankelijk van het oppervlak dat behandeld moet worden. Elke lichtflits met de MedCos IPL behandelt een gebied van 5 centimeter lang en 2 centimeter breed. Hierdoor is de behandeltijd veel korter dan met andere IPL methoden. Oksels zijn in 5 minuten klaar.

Je dient altijd de aangegeven behandelperiodiek aan te houden. Zeker in de basis is het van groot belang dat hier niet van afgeweken wordt. Wanneer je de basis niet goed legt bestaat de kans dat er meer behandelingen noodzakelijk zijn dan gemiddeld i.v.m. de haargroeicyclus.

Waxen, epileren, harsen en een ontharingscrème gebruiken mogen alleen niet gedurende de gehele behandelkuur. Dit mag tevens niet vlak voor de start van de behandelkuur, hier dient minimaal 4 weken tussen te zitten alvorens je start met de IPL behandelingen. Je dient wel 24-48 uur, voor de behandeling te scheren.

De getroffen haren zitten los in de haarschacht en blijven daar nog enige dagen tot weken op hun plek. Je zou dus kunnen denken dat de behandeling niets heeft uitgericht. Het duurt even voordat de opperhuid de restjes eruit gewerkt heeft en dat het resultaat zichtbaar wordt. Na enkele behandeling ziet men vaak een ‘zebra patroon’ ontstaan van gebieden waar nog haren groeien en waar deze vernietigd zijn.

Gedurende 4 weken voor en na een behandeling is het verstandig om de zon en zonnebank te vermijden. ook zelfbruiningsproducten zijn niet aan te raden.

Bij blootstelling aan zonnestralen of zonnebank adviseren wij gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 50 (sunblock). Deze voorzorg is nodig om het risico op tijdelijke pigmentverschuivingen tegen te gaan. De te behandelen plek kan tijdens het zonnen ook volledig bedekt worden met bijvoorbeeld een handdoek of kledingstuk.

  • Te vroeg beginnen met de behandelingen nadat een wax, hars of epileer behandeling heeft plaatsgevonden.
  • Blonde, grijze of rode haartjes. Pigment is nodig voor de geleiding van het licht om de haar te kunnen vernietigen.
  • Een stoornis in het endocriene stelsel (veel mannelijke hormonen of overgevoeligheid van receptoren voor die hormonen) waardoor er constant slapende haarzakjes actief gemaakt worden (andere haartjes dan die tijdens de behandelingen actief waren).

Vanaf 16 jaar kan je behandeld, tot 18 jaar moet er schriftelijk toestemming worden gegeven van een ouder of voogd. Aan te raden is om met de behandelingen te beginnen als je volgroeid bent. Bij jonge mensen is het namelijk zo dat het lichaam nog zo in ontwikkeling is, dat definitief ontharen vaak niet het gewenste effect kan geven. Het lichaam ontwikkelt namelijk in de puberteit veel hormonen waardoor er na de behandeling nog nieuwe haren tevoorschijn kunnen komen. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij dan ook aan pas vanaf 18 jaar te beginnen met definitief ontharing.