fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

PERMANENT MAKE UP

Heb je weinig haartjes en wil je toch vollere wenkbrauwen? Dan is Ombre powder Brows de oplossing. Deze semi permanente make up behandeling, is geschikt voor bijna ieder huidtype en leeftijd en ideaal voor een kleur- en vorm correctie van je wenkbrauwen.

Onze ervaren en gecertificeerde specialist werkt met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur, om een zo natuurlijk mogelijke look te creëren, waar je jaren lang plezier van hebt. Het is daarom een echte aanrader.

Plan online een gratis intake in en misschien ga jij binnenkort nog brow proof en zonder zorgen op vakantie!

Powder Brows

SPMU Powder Brows bij Go NKD. Nu met €100,- korting voor €250,- in plaats van € 350-. 

 

Voorbereiding afspraak

Drink 24 uur voor je behandeling geen koffie, alcohol of energydranken. Neem ook geen paracetamol met cafeïne, omdat deze je bloed verdunnen en dat heeft invloed op je behandeling. Neem 24 uur van te voren geen vitamines en hou er rekening mee, dat tijdens je menstruatie cyclus je gevoeliger bent.

Nazorg instructies

De eerste paar uur na de behandeling kan er wat wondvocht ontstaan. Dit kun je na een half uur en daarna elk uur wegvegen met een vochtig watje (deppen). Dit voorkomt korstvorming.

72 uur niet aan je wenkbrauwen komen en volledig contact met water voorkomen. Ook 72 uur geen make up aanbrengen op je wenkbrauwen, sporten of zweten. En 2 weken niet met je gezicht in de zon of onder de zonnebank. De pigmentatie dient 7 dagen droog te worden gehouden.

Touch up na 6 weken

Door de PMU behandeling moet de inkt in je huid verwerkt worden. Het gehele proces duurt 5-6 weken. De eerste twee weken is korstvorming heel normaal. Deze mag je niet verwijderen en moet op natuurlijke wijze helen. Gebruik dan geen vaseline, omdat deze de pigment uit de huid kan trekken.

Zodra alle korstjes en vliesjes van de huid af zijn, zal de kleur van de PMU een stuk lichter zijn. Het kan ook gebeuren dat tijdens het afvallen/loslaten korstjes het net lijkt of de inkt niet gepakt heeft. Ook dit is normaal, omdat de kleur onder de huid nog omhoog moet komen. Het duurt ongeveer 5 -6 weken, voordat de kleur uit ontwikkeld is.

Dan pas zie je welke puntjes op de i gedaan moeten worden of dat de PMU nog intensiever mag, middels de zogenaamde Touch Up behandeling.