fbpx
+31 (0)20 – 3315992 booking@gonkd.nl Kinkerstraat 62a, ​1053 DZ Amsterdam

PERMANENTE MAKE-UP

Heb je weinig haartjes en/of wil je toch vollere wenkbrauwen? Dan is Ombre Powder Brows de oplossing. Deze semi permanente make up behandeling, is geschikt voor bijna ieder huidtype en leeftijd en ideaal voor een kleur- en vorm correctie van je wenkbrauwen.

Onze ervaren en gecertificeerde specialist werkt met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur, om een zo natuurlijk mogelijke look te creëren, waar je jaren lang plezier van hebt. Er zijn veel beginners die na hun training hetzelfde aanbieden en zien vaak het resultaat daarvan voorbij komen. Verkeerde kleur of de vorm past niet bij degene zijn gezicht. Check daarom altijd het werk van de specialist.

Tijdens onze gratis en vrijblijvende intake, kun je daarom zien dat je bij onze specialist in zeer goede handen bent.  Je kunt een intake online reserveren of bel 020-3315992.

Powder Brows

SPMU Powder Brows bij Go NKD. Nu met €100,- korting voor €250,- in plaats van € 350-. 

 

Voorbereiding afspraak

Drink 24 uur voor je behandeling geen: koffie, alcohol of energydranken. Neem ook geen paracetamol met cafeïne, omdat deze je bloed verdunnen en dat heeft invloed op je behandeling. Neem 24 uur van te voren geen vitamines en hou er rekening mee, dat tijdens je menstruatie cyclus je gevoeliger bent.

Nazorg instructies

Na de behandeling is het belangrijk om 72 uur niet aan de wenkbrauwen te komen en contact met water te voorkomen. Voor 72 uur geen wenkbrauw make up, sporten of zweten. En voor 2 weken niet met je gezicht in de zon of onder de zonnebank. De pigmentatie dient 7 dagen droog te worden gehouden voor het beste resultaat.

Touch up na 6 weken

Door de PMU behandeling moet de inkt in je huid verwerkt worden. Gebruik de eerste twee weken daarom geen vaseline, omdat deze de pigment uit de huid kan trekken.

Zodra de huid hersteld is, zal de kleur van de PMU een stuk lichter zijn. Het duurt ongeveer 5 -6 weken, voordat de kleur uit ontwikkeld is.

Dan pas zie je welke puntjes op de i gedaan moeten worden of dat de PMU nog intensiever mag, middels de zogenaamde Touch Up behandeling.